Удружење жена Србије и Русије

„Матрона“

непрофитна организација


SFbBox by diaita

Serbian Belarusian Czech English French German Greek Italian Latvian Macedonian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи организације Срби за Србе поклонили су малој Василији лежај

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ и Удружење жена Србије и Русије МАТРОНА посетили су и помогли породицу Раданковић Милана и Сњежане из Љубовије којима је Бог дао највеће богатство - четворо деце - Валентину (17 год.), Ружицу (9), Милицу (7) и Василију (3). Хуманитарна организација” Срби за Србе” обезбедила је један велики и удобни тросед, који се претвара у кревет вредности од 34.650 динара, а Удружење “Матрона “поклонила је Раданковићима пакете хране и хигијене, као и одећу која је потреба девојчицама.

Хуманитарна организација Срби за Србе и Удружење жена Србије и Русије Матрона позивају све људе добре воље који су у могућности да помогну Раданковићима и малој Василији да се укључе и да на сваки могући начин покушамо да помогнемо да се улепшају и олакшају ови млади живот, и да се мала Василија избори са великим проблемима који је муче. Њихови родитељи су вредни и радни људи, али пред њих је живот поставио велику борбу, и да би победили потребни смо им сви ми!

 

„Организација СЗС, увек су спремни да изађу у сусрет и помогну нама из удружења,

никада нас нису одбили нити оставили без решења.

Ми смо мало удружење и на самом почетку рада,тако да су нам савети и помоћ пријатеља организације СЗС  од велике користи.

Ако је проблем превоз,физичка снага или финансијска помоћ да завршимо акцију,увек су Срби за Србе спремни да нам изађу у сусрет .

Беспрекорно смо захвалне  пријатељима СЗС,на дивном лежају који су обезбедили за малу Василију и њене сестре,такође се овим путем захваљујемо породици  Ангеловски и салону“ Гага“.

 

"Матрона"

Read 2169 times Last modified on Wednesday, 06 May 2015 13:23

Copyright Nikola © 2014. All Rights Reserved.