Удружење жена Србије и Русије

„Матрона“

непрофитна организација


SFbBox by diaita

 

Ne drogi - Reto

Serbian Belarusian Czech English French German Greek Italian Latvian Macedonian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи организације Срби за Србе поклонили су малој Василији лежај

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ и Удружење жена Србије и Русије МАТРОНА посетили су и помогли породицу Раданковић Милана и Сњежане из Љубовије којима је Бог дао највеће богатство - четворо деце - Валентину (17 год.), Ружицу (9), Милицу (7) и Василију (3). Хуманитарна организација” Срби за Србе” обезбедила је један велики и удобни тросед, који се претвара у кревет вредности од 34.650 динара, а Удружење “Матрона “поклонила је Раданковићима пакете хране и хигијене, као и одећу која је потреба девојчицама.

Хуманитарна организација Срби за Србе и Удружење жена Србије и Русије Матрона позивају све људе добре воље који су у могућности да помогну Раданковићима и малој Василији да се укључе и да на сваки могући начин покушамо да помогнемо да се улепшају и олакшају ови млади живот, и да се мала Василија избори са великим проблемима који је муче. Њихови родитељи су вредни и радни људи, али пред њих је живот поставио велику борбу, и да би победили потребни смо им сви ми!

 

„Организација СЗС, увек су спремни да изађу у сусрет и помогну нама из удружења,

никада нас нису одбили нити оставили без решења.

Ми смо мало удружење и на самом почетку рада,тако да су нам савети и помоћ пријатеља организације СЗС  од велике користи.

Ако је проблем превоз,физичка снага или финансијска помоћ да завршимо акцију,увек су Срби за Србе спремни да нам изађу у сусрет .

Беспрекорно смо захвалне  пријатељима СЗС,на дивном лежају који су обезбедили за малу Василију и њене сестре,такође се овим путем захваљујемо породици  Ангеловски и салону“ Гага“.

 

"Матрона"

Read 1204 times Last modified on Wednesday, 06 May 2015 13:23

Copyright Nikola © 2014. All Rights Reserved.