Удружење жена Србије и Русије

„Матрона“

непрофитна организација


SFbBox by diaita

Serbian Belarusian Czech English French German Greek Italian Latvian Macedonian Portuguese Russian Spanish

Квалитет препознаје квалитет, без љубоморе ка истом циљу за децу Србије Featured

Радови на реновирању основне школе у насељу Врбовско одвијају се споро али уз помоћ пријатеља удружења "Матрона" верујемо да ће се завршити до почетка нове школске године 2017год.

Овом приликом поздрављамо господина Сталета Добрића и његову породицу,захваљујемо им се на донираном грађевинском материјалу за малу школу.

Члановима удружења "Матрона" захваљујемо се на раду  санирању зидова;Драгану Панчић,Денку Анђеливић,Небојши Анђеловић.Поздрављамо,и Ненада Митровић који је притекао у помоћ и спасио да се не обуставе и одложе радови за други дан,поздрављамо маме које су износиле ормаре,старе књиге и чистиле;Марија Крсић,Дивна Јовић Миладиновић,Светлана Мијајловић,Весна Јовановић,хвала дамама и  пријатељима.

Поздрављамо и захваљујемо се другом синдикату који се придружио удружењу, "СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ У ЈКП ГРАДСКА ЧИСТОЋА",

хвала на указаном поверењу и решености да се прикључе и помогну у акцији.

Захваљујемо се погону Јкп Г.Ч Палилула и радницима градске чистоће,који су се нашли и одазвали на сваку молбу.

Поздрављамо и све оне који су нас одбили почев од великих фирми,удружења,фондација.

Обзиром да многи од Вас мисли и говори да се огромне паре појављују за ову акцију,нерадо вам признајемо да ни једну уплату нисмо добили на рачуну удружења Матрона за акцију о.ш у Врбовском.

Ништа не би до сада било урађено да нема пријатеља,чланова,директорке Зоре и опшини Палилула.

Такође поздрављамо и родитеље ђака из мале школе и све доконе људе који дају само негативне коментаре на разним страницама, на тај начин скрнаве све оно што је добро,

Позивамо исте те којима смета наш рад,да ураде било шта ако не у акцији ренеовирања школе онда у некој од наших других акција,врло радо ћемо њихову помоћ дуплирати .

По завршетку акције објавићемо на нашем сајту,сва имена фирми и људи који су на било који начин или из било ког ( њима познатог разлога ) одбили да помогну, послали написмено да огромна фирма није у могућности да помогне или  на било који начин8разним изјавама)угрожавају рад удружења Матрона,директорке школе,наставника и родитеља.

До сада смо објављивали имена оних који помажу а од сада и оних који могу а не желе.

Ускоро ћемо објавити све велике фирме,установе,фарбаре,салоне намештаја који нису у могућности били да се одрекну два кухињска елемента,канте полудисперзије,два квадрата плочица или три гипсане табле. Овај пут удружење Матрона писaће тачно и добре и лоше одговоре на молбу за школу.

Верујте нам да смо се и ми уморили од разних напада,уморили смо се да молимо,просимо за помоћ.

Треба нам помоћ,то су све наша деца,има још таквих и горих школа при граду Београду,ако сви заједно не помогнемо никада нећемо бити задовољни ничијим радом.

Удружење Матрона је замољено од стране чланова,директорке,групе грађана Врбовско да изађе у сусрет сходно својим могућностима-ми смо прихватили без питања "шта су други урадили".

Дајмо сви свој мали допринос и наш град наша Србија биће боља,наша деца ће отићи у свет и са собом понети причу да  у његовој земљи не живи злобан и лењ народ.

Немамо ми никога другог, ми имамо сами себе,и никада нико од нас не може знати када ће га задесити било шта где ће бити потребна помоћ.

                   Удружење Србије и Русије Матрона /Александра Малешевић и Душица Анђеловић

Read 1430 times Last modified on Thursday, 27 July 2017 10:29

Copyright Nikola © 2014. All Rights Reserved.