Удружење жена Србије и Русије

„Матрона“

непрофитна организација


SFbBox by diaita

Serbian Belarusian Czech English French German Greek Italian Latvian Macedonian Portuguese Russian Spanish

Донација Предшколској установи „Уб“

 

Донација Предшколској установи „Уб“

 

Удружење “Матрона“ донирало је Предшколској установи „УБ“ пригодну опрему и поклоне који ће помоћи наставак рада ове установе након штете коју је претрпела током мајских поплава.

Донацију су чиниле опрема, играчке, табле за цртање и писање и други неопходан материјал за рад.

 

Предшколска установа „Уб“ спада у оне које су претрпле највећу штету током мајских поплава. Стога је неопходна њихова обнова и опремање како би у најкраћем року наставили са својим редовним активностима. За нормално функционисање ове установе потребан је и прибор за рад са децом. Стога је „Матрона“ са великим задовољством уручила малишанима и запосленима у овој установи пригодне поклоне и опрему.

 

Донација је обрадовала како васпитаче тако и малишане који бораве у овој установи. На донацији се захвалила директорка вртића Гордана Милосављевић Марковић. – Заиста сте великодушни и свака вам част. Ви сте пример који сви ми треба да следимо, како би помогли узгроженој деци и људима на свим континентима – изјавила је директорка ове установе,  након чега је Удружењу уручила Захвалницу и слику коју су насликали малишани убског вртића.

 

Удружење „Матрона“ увек води рачуна о својим најмлађим суграђанима, нарочито кад је у питању њихова развој и образовање. Стога ћемо увек помогати кад год су у питању деца и њихове потребе – истакнуто је у Удружењу.

Read 1895 times Last modified on Monday, 30 March 2015 10:41

Copyright Nikola © 2014. All Rights Reserved.